Billig Biludlejning København, Biludlejning Aarhus, Billeje Aalborg

 

 1. Yellowcar Biludlejning er en fælles portal for selvstændige biludlejere der hver især driver deres forretning for egen regning og risiko.
 2. Yellowcar Biludlejning har på ingen tidspunkt ansvaret for fejl begået af de selvstændige udlejere, desuden tages der til enhver tid forbehold for tryk- og stavefejl, og evt. prisdifferencer hos de enkelte udlejere.
 3. Billeje vil altid være en sag mellem den selvstændige udlejer og kunden. Evt. uoverensstemmelser mellem udlejer og lejer skal afklares direkte mellem kunden og   den selvstændige udlejer. Den selvstændige udlejer varetager således altid behandlingen af klagesager der opstår i det enkelte kundeforhold. Skulle klagesagen   mod forventning ikke kunne løses i mindelighed, tilbyder Yellowcar Biludlejning at mægle i sagen og kunden bedes i disse tilfælde kontakte YellowCar på info@yellowcar.dk 
 4. Undgå gebyrer og unødige udgifter.
  Således undgår du ekstraudgifter i forbindelse med billeje:

 

 • Aflever altid bilen i samme stand som ved modtagelsen.
 • Betal selv udstedte parkeringsbøder.
 • Undlad rygning i bilerne.
 • Aflever bilen til aftalt tid.
 • Undgå dyr og anden unødig griseri i bilerne.

 

 1. Yellowcar Biludlejning betragter altid dialogen med vores kunder som en mulighed for at gøre vores service endnu bedre. Derfor modtager vi gerne både ris og ros fra vores kunder. Du kan give os ris/ros på info@yellowcar.dk.
 2. Husk: Ved afhentning af køretøjet skal du altid medbringe kørekort, sygesikringsbevis samt kontanter eller kreditkort efter aftale. Brug af ugyldig ID eller kørekort i forbindelse med billeje, samt for sen returnering af bilen betragtes som tyveri og vil STRAKS blive politianmeldt.

Billig billeje oversigt

Billig billeje København

Billeje Søborg Biludlejning Odense Flyttebil København

Billig billeje Odense

Billeje Amager Flyttebil Aarhus Aalborg Flyttebiler

Billig billeje Aalborg

Billeje Kbh Biludlejning Frederiksberg Flyttebil med lift

Billig billeje Randers

Billeje discount Biludlejning Amager Biludlejning Betingelser

Billig billeje Fredericia

Biludlejning København Billig biludlejning København Om Yellowcar Biludlejning