Flyttebil: Lej flyttebil via Yellowcar, når du har brug for en bil med rigeligt plads. Her finder du et fint udvalg af små og store varevogne.

Lej en flyttebil

Skal du flytte eller behov for at leje en bil med plads til meget? Vi tilbyder et bredt udvalg i store varevogne, når du mangler flyttebil.

Det er en fordel, at kunne leje en stor bil, når der skal flyttes og i bilerne under kategorien flyttebil, finder du et udvalg af de største kassevogne og varevogne, som alle må køres med almindeligt kørekort. Du behøver altså ikke at have "stort" kørekort for at leje en flyttebil.

Flyttebil til ethvert formål. Her på siden, kan du hurtigt og enkelt online booke din flyttebil. Og skal du flytte mellem landsdelene, er det også muligt at aflevere bilen i en anden region, mod et gebyr. Flyttebil kan oftest være billigst at leje, hvor konkurrencen er størst - men hos Yellowcar.dk er biludlejning af flyttebil altid til en fair pris, uanset efterspørgsel og sæson. Vores priser på leje af flyttebil er ikke sæsonafhængige, så du kan trygt henvende dig med dit behov for leje af flyttebil.

Flyttebil og passagerer: Du kan i de fleste varevogne medbringe en eller flere passagerer. Der er således i de små varevogne plads til en enkelt passager, og i flyttebil som regel plads til 2 på bænksædet foran. Husk at spørge udlejeren om forholdene, når du lejer flyttebil.

Du må aldrig transportere dyr eller mennesker bag i en varevogn eller flyttebil.

Yellowcar ønsker god fornøjelse med flytningen!