Fiskepostej med tigerrejer

6 pers.

Ingredienser

300 g tigerrejer, rå og pillede
200 g torskefilet
1 æg
1 tsk. mild paprika
lidt cayennepeber efter smag
2 dl piskefløde
2 dl creme fraiche 18%

Fremgangsmåde

Pil skallen af rejerne, skær dem op i ryggen og fjern den sorte tarm, tag 10 stk. fra til fyld. Skær torsken i grove stykker og kom dem i en foodprocessor/blender sammen med tigerrejer, salt, friskkværnet peber, æg, paprika, cayennepeber, fløde og creme fraiche – så det bliver til en lind og glat masse. Pas på at der ikke køres for længe, for så kan det skille. Læg halvdejen af farsen i en smurt form, fordel de 10 rejer der er taget fra og dæk med resten af farsen. Dæk med et stykke bagepapir, sæt formen i et vandbad og sæt i en 170 grader varm ovn i ca. ½ time. Tag den ud og lad den køle lidt af, inden den dækkes til og stilles koldt til næste dag.
Server med radiser skåret i skiver, godt brød og creme fraiche rørt med masser af krydderurter.